Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 380 g |
moučkový cukr | 280 g |
jedlá soda | 1 1/2 lžičky |
kefír | 2 hrnky |
vejce | 1 ks |
rostlinný olej | 1/3 hrnku |
šťáva z kompotu | 1/3 hrnku |
kakao | 2 lžíce |
rum | 2 lžíce |
švestkový kompot | 1 ks |
drobenka |
Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept
Postup: Brambory dobře omyjeme a uvaříme vcelku ve slupce v osolené vodě do poloměkka.... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Na větší prkýnko nebo vál si nasypeme mouku, uděláme důlek, vklepneme vejce,... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...